free website maker

TERAPIJA V NARAVI

TEHNIKE SPROŠČANJA


"Tempo življenja nas drži v vsakodnevnem stresu, ki se ga velikokrat sploh ne zavedamo"

TERAPIJA V NARAVI
Današnji čas in narava dela nas večino dneva drži v zaprtih prostorih, priklenjene za računalnik ali druga monotona opravila. Vsi vemo, da nam manjka druženja z naravo, soncem, drevesi, zelenjem in svežim zrakom. S terapijo v naravi združimo moč narave, ki nas sprošča in polni z energijo, s pogovorom s terapevtom. Že sam sprehod ali meditacija pod drevesom je terapevtska, s terapevtom pa ima dvojno moč.

V primeru slabega vremena – dežja, se v naravo vseeno lahko odpravimo z dežniki ali pa terapija poteka klasično ali preko Zooma.

Za več informacij pišite na mail terapija@bokun.si ali pustite sporočilo na 068 135 314 in poklicala vas bom nazaj.

TEHNIKE SPROŠČANJA
Tempo življenja nas drži v vsakodnevnem stresu, ki se ga velikokrat sploh ne zavedamo. Če za trenutek usmerimo pozornost na svoje telo, bomo hitro ugotovili, da so naša ramena privzdignjena, dihamo plitko in hitro, čeljusti v krču in zobe močno stiskamo skupaj, čelo je namrščeno in vrat trd kot kamen. Tako nam telo sporoča, da smo pod stresom, da je skrajni čas, da postanemo pozorni na naše misli in se sprostimo. Če obvladamo nekatere tehnike in jih izvajamo redno, postajamo tudi tekom dneva bolj pozorni na naše telo in misli, s tem pa se vračamo v ravnovesje.

Ob redni vadbi tehnik sproščanja se lažje soočamo s stresom, lajšamo bolečine, izboljšujemo spanje, zmanjšujemo utrujenost, umirjamo misli in prekinjamo miselni tok skrbi in negativnih misli, izboljšujemo koncentracijo in spomin, večamo produktivnost ter preprečujemo psihosomatske bolezni.

V eni uri se naučimo 3 tehnike sproščanja.
Cena učenja tehnike sproščanja je 30€, za par ali družino 50€.

Za več informacij pišite na mail terapija@bokun.si ali pustite sporočilo na 068 135 314 in poklicala vas bom nazaj.

Deli na socialnih omrežjih